2022 2. DÖNEM BİLEZİLERİ HAKKINDA

2022 2. DÖNEM BİLEZİLERİ HAKKINDA

Değerli üyelerimiz 2022 yılı üretim yılı için siparişini verdiğiniz 2022 yılı 2 Dönem bileziklerinin gümrük işlemleri tamamlanmıştır. Bu hafta (21. Mart / 27. Mart ) dağıtımları yapılacaktır. Dernek Başkanlarımız ve/veya Derneklerimiz tarafından görevlendirilen yetkililere teslim edilecektir. Yetkililerin Federasyonumuz Bileziklerden sorumlu Yönetin Kurulu Üyesi Sn. Suat UYAR'a  kargo adreslerini bildirmeleri önemle rica olunur .

 

2022 yılı 3. dönem ve yılın son siparişi 20 Mart - 30 Mart arasında sisteme girilmesi gerekmektedir. Hepimiz tarafından bilindiği gibi bölgesel yarışmalarımızda ve ulusal yarışmalarımızda bir çok üretim yaptığınız hayvanımızı sergileme şansımız olacaktır. Yetiştirdiğimiz hayvanların sergide olabilmesi için gerekli ilk şart yetiştiriciliğini yaptığımız hayvanların kimliği sayılan bileziklerinin olmasıdır. Bu yüzden tüm üretici arkadaşlarımıza son dönem siparişlerinde bir aksaklık yaşamamaları adına gerekli bildirimlerin yapılması önemle rica olunur.

 

Bu vesile ile tüm üretici arkadaşlara gönüllerinden geçirdikleri gibi, emek ve gayretlerinin karşılığını aldığı bir üretim sezonu diliyoruz. Sonrasında da hep birlikte keyif alarak gerçekleştireceğimiz bölgesel showlar ve ulusal gösterimizde görüşmeyi ümit ediyoruz ....

 

Saygılarımızla

Tshf Yönetimi