7. Türkiye Ulusal Kümes Hayvanları Gösterisi (Isparta 11 -14.01.2024) Başvurular hakkında bilgilendirme

7. Türkiye Ulusal Kümes Hayvanları Gösterisi (Isparta 11 -14.01.2024) Başvurular hakkında bilgilendirme

Başvuru süreci

 

  1. Aşama : tshf.org.tr web sayfamızdan indirmiş olduğunuz formu yine aynı sayfada yer alan örnek formumuzdan yararlanarak doldurabilirsiniz. Doldurmuş olduğunuz formlarınızı tshfyarisma@gmail.com e-posta adresine iletmeniz gerekmektedir.
  2. Aşama: 20 Kasım 2023 tarihinden itibaren e-posta olarak göndermiş olduğunuz formlar her gün düzenli olarak 7. Kümes Hayvanları Kayıt Listesi başlığı altında web sitemizde ön kayıt yada kesin kayıt ibareleriyle yayınlanacaktır. 12.12.2023 son başvuru tarihidir.
  3. Aşama; form üzerinde bulunan ilgili Federasyonumuz Banka hesabına en geç 15 Aralık 2023 Cuma günü mesai bitimine kadar yatırılmalıdır (“adı soyadı bağış”) ücreti yatırılmayan başvurular iptal edilecektir. Ücretler katılacak hayvan başına 225 TL olarak belirlenmiştir. Katalog baskı olarak düzenlenmeyeceği için ücreti alınmayacaktır.  Örneğin 10 hayvanla katılım sağlayacak bir üye 10 hayvan için 2.250,00 TL  adı soyadı ve bağış ibaresini yazarak ilgili hesabımıza ücretini göndermelidir. (“adı soyadı bağış” şeklinde ibare olmayan tüm gönderiler ilgili kişinin hesabına iade edilecektir) 15 Aralık 2023 tarihine kadar ücreti yatırılmamış başvurular iptal olacaktır
  4. Gelen Formlar üyelerimizin bağlı bulundukları dernek başkanımızdan onayı alınarak sisteme ücreti yatmışsa kesin kayıt olarak yansıyacaktır.
  5. Ödemeleriniz bireysel değil de dernek başkanlarımız tarafından derneğin katılımcılarından toplanarak tek seferde bağış ibaresi yazılarak yatırılması ücret ödemelerinin takibi açısından daha kolay olacaktır.
  6. 2023 yılı aidatını ödemeyen dernekler 2024 yılında federasyonumuz tarafından yapılan organizasyonlarda yer alamayacaktır. Lütfen dernek başkanınızla bu konu hakkında bilgi alışverişinde bulunmanız ve bu doğrultuda aksiyon almanız önemle rica olunur.

 

Değerli Üretici arkadaşlar 7. Ulusal Kümes Hayvanları Buşvurusu başvuru formlarını aşağıdan indirebilirsiniz.

 

Word Başvuru formunu indirmek için buraya tıklayınız

Pdf Başvuru formunu indirmek için buraya tıklayınız

Örnek başvuru formunu indirmek için buraya tıklayınız

 

Saygılarımızla

Tshf Yönetim